Mangalica húsáruk
Tóth Károly az iklódbördőcei gazdálkodó, a családi hagyományokat követve 2007-ben húsz mangalicával indította el vállalkozását.Az állatok szabadtartásban, karámos-kifutós elhelyezésben vannak, minden karámrészhez csatlakoznak három oldalról zárt fedett faépületek, ahova kedvük szerint behúzódhatnak, illetve ezek alatt történik a fiaztatás.Takarmányukat alapvetően a tenyésztő által megtermelt gabona képezi, tavasztól őszig bőségesen kapják a zöld lucernát, télen lucernaszénát, lucernaszenázst. Hozamfokozókat, antibiotikumokat az állatok nem kapnak. Tóth Károly a termékeit hagyományos, házi eljárással készíti. A füstölt sonka- és szalonnafélék mérettől és vastagságtól függően 3-5 hétig sóban és pácban érlelődnek, majd 3-4 napi füstölés után szikkasztásra kerülnek. A kolbászok és szalámik csak hagyományos fűszereket tartalmaznak, ahogy a főzött töltelékáruk is, úgymint hurkák, disznósajt, kenőmájas. A kolbászok, szalámik 2-3 napi hideg füstöt kapnak. Sem a fűszerezés, sem a pácolás során a fűszereken kívűl adalékonyagot, tartósítószert nem tartalmaznak.