Húsáruk
Ságvári Endre, a zala-megyei Letenyén családi vállalkozásban neveli állatait. A Ságvári család 2009 óta foglalkozik mangalica tenyésztéssel, közel 400 állattal büszkélkedhetnek. Az állatokat csak gabonával és természetes táplálékkal etetik, illetve ridegtartásban tartják. A letenyei vágóhídon vágják állataikat, a feldolgozást már saját üzemükben végzik.Termékeiket magunk készítik, tartósítószer nélkül, 5 fűszer alkalmazásával. Készítményei közül kiemelendő a füstölt mangalica kolbász, mangalica szalámi, angol szalonna, kolozsvári szalonna, darabolt sonka és kulen. A mangalica húsa drágább mint a hagyományos sertésé, ugyanakkor laktatóbb, ízesebb és omlósabb. Emellett figyelemre méltó vitamin- és ásványianyag-tartalma van : a mangalica húsa több vasat, cinket és rezet tartalmaz, mint a házisertésé. Ságvári Endre úgy véli, hogy egyre nagyobb az igény a minőségi mangalicahúsra hazánkban. Termékeit otthonában, saját vendéglátó egységében, a környék nagyvárosainak piacain és országszerte fesztiválokon ,illetve vállalkozásának weboldalán lehet megvásárolni.