Sajtok, tejtermékek
Az Őrség, Göcsej és Hetés találkozásánál fekszik egy apró zalai település, Kozmadombja. Itt készíti az egyik legjobb magyar kecskesajtot Molnár János, aki a Magyar Gasztronómiai Egyesület nagy kecskesajt tesztjén az első három helyezést nyerte el kiváló sajtjaival. Ezen a megmérettetésen több kiváló hazai sajtmester munkái, a jobb üzletekben kapható francia kecskesajtok vettek részt. Az egykori színikritikus 1992-ben kezdett el kecsketej feldolgozással foglalkozni. Hosszú idő kellett ahhoz, hogy megtanulja a sajtkészítést. Saját maga, autodidakta módon sajátította el a szakmát. Az 50-es- és 60-as évek technológiáját alkalmazva állítja elő tejtermékeit. Így könnyebben alkalmazható a jelenlegi "kézműves" megoldások közt. Termékpalettáját gazdagítja a csonkagúla alakú kecskesajt, a fehér penésszel érő, rozmaringgal és faszénnel kezelt sajt, rúzsos sajt és a speciális kecskekrémsajt. János eddig lénylegében egyedül dolgozott sajtmanufaktúrájában, azonban hamarosan fia is csatlakozik hozzá. Termékei a környék neves vendéglátóhelyein, az őriszentpéteri Pajta étteremben illetve a magyarszombatfai Kosbor panzióban kóstolható meg. Valamint sok neves fővárosi étterem, delikátesz és csemegebolt tart igényt kiváló sajtjaira. János elnyerte az Aranyszalag Minőség Díjat és az Év Termelője díjat is. Előzetes egyeztetés után mindenkit szeretettel vár gazdaságában.