Gyümölcstermesztés
Becshelyen álmodta meg ültetvényét Harcz Endre és testvére, Balázs. Becsehely-Gerecse hegyháton immár másfél hektáron termelik a több mint 800 fát számláló különleges gyümölcsöt, a kákit. A kákiszilvának vagy datolyaszilvának is nevezett egzotikus gyümölcs eredendően Kelet-Ázsiából származik. A kínai gyógyászatban használt kifejezésből (ka=lélek, ki=energia) alkották meg a "káki" nevet. Harcz Endrének közel 20 éves tapasztalata van gyümölcstermesztésben. A déli gyümölcsök szerelmeseinek is nevezhetjük őket, hiszen a datolyaszilva mellett többek között kivi és füge termesztésével is foglalkoznak. Pillanatnyilag háztól, illetve "szedd magad" napokon lehet a termelőktől vásárolni, de a jövőben üzleteket , áruházláncokat is meg akarnak célozni. A kákinak hazai kártevője nincs, így növényvédő szerek nélkül termelhető. A datolyaszilva gyümölcsének, húsának színe mély narancssárga. Éretten finom, édes, lédús és tele van a szervezet számára fontos vitaminokkal, vassal és rostokkal. Kitűnő béta-karotin forrás, ízében hasonlít a sárgabarackra és a sütőtökre. Nyersen és aszalva egyaránt kiváló.